Autor Cinema, teatre i televisió
14 Octubre 2013 a 17:15

Aquesta setmana no et perdis…

Les recomanacions de la televisió de la setmana del 14 d’octubre

constantine 650x488

 

Aquesta setmana, de dilluns a divendres, no surtis de casa a la nit, perquè tens una cita amb la televisió:

Dilluns i dimarts, 14 i 15 d’octubre,  a TV3 s’estrena una mini sèrie: Olor de Colònia.

Es una mini sèrie de dos capítols basada en la novel·la de Sílvia Alcántara. En ella es mostra la vida i les intrigues d’una colònia tèxtil del Llobregat des del 1953, quan hi ha un incendi en què mor l’Isidre, l’escrivent principal de la fàbrica, fins als anys seixanta, que entra en crisi i un progressiu abandonament. Algunes de les trames principals són: En Climent i la renúncia constant, la Teresa i la seva solitud, el món de la Cèlia i el convent, el poder del director, la sintonia entra la Gertrudis i la Rosalia i el silenci covard d’en Serafí.

Alguns dels actors que protagonitzen la sèrie són en Pep Planes i la María Molins

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dimecres,  16 d’octubre, Quim Masferrer, humorista del programa de TV3 El Foraster va a Tortellà (La Garrotxa).

El programa emetrà el cinquè capítol on en Quim Masferrer coneixerà ha alguns dels 793 habitants del poble de Tortellà, per poder fer el monòleg a mida. En aquesta aventura coneixerà a en Sidru, un home que té la passió de pesar-ho tot; en Joan Molí i el seu local d’assaig i s’emocionarà amb en Roc, un avi de 98 anys que està enamorat de la seva moto de 50.

En aquest programa en Quim Masferrer, humorista, recórre pobles amb menys de mil habitants per conèixer a la gent i poder-ne fer un monòleg personalitzat.

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――

Aquest dijous 17 torna Tu cara me suena a Antena 3 amb un especial solidari.

Abans de començar la tercera temporada del famós programa de la cadena, on varis famosos es transformen en mites del món de la música, s’emetrà un especial solidari, on tots els fons que es recaptin aniran dirigits a Aldeas Infantiles SOS per lluitar contra la pobresa infantil.

En aquest especial, hi haurà com a convidats: l’Angy (guanyadora de la primera temporada), la Roko (guanyadora de la segona temporada), en Julio José Iglesias Jr., en Daniel Diges, l’Anna Simon, en Santiago Segura i d’altres.

―――――――――――――――――――――――――――――――――――――――-

Aquest divendres, 18 d’octubre, a TV3 s’emetrà Constantine.

En aquest cas el director, Francis Lawrence, realitza una pel·lícula basada en un còmic de DC Comics Hellblazer.  Per representar als personatges agafa en Keanu Reeves, la Rachel Weisz i en Shia LaBeouf, junt amb altres grans actors.

La pel·lícula narra la historia de John Constantine, personatge que ha fet un viatge d’anada i tornada a l’infern, des de ben petit té el do de reconèixer als àngels i als dimonis que caminen per la terra en forma humana. Al no poder suportar aquest pes, opta per suïcidar-se, amb la mala sort de reviure com a ésser mortal però amb l’objectiu de patrullar la frontera entre el cel i l’infern per aconseguir la salvació. En aquests moments es quan coneix a una detectiu de policia que necessita la seva ajuda per resoldre l’estranya mort de la seva germana bessona. Ambdós personatges comencen una estranya aventura que els portarà a resoldre tant problemes interns com externs.

 

Cris Nocete

Switch to mobile version