Autor Bàsquet
24 Octubre 2013 a 15:55

Aquest dissabte tornen els Jocs Escolars i d’Iniciació Esportiva de Sabadell

Horaris partits futbol sala cap de setmana

Foto: Sergi Colomer

Aquest dissabte 26, comencen els Jocs Escolars i d’Iniciació Esportiva que organitza el Consell Esportiu de Sabadell, juntament amb l’Ajuntament. Aquesta data és l’inici de les lligues de futbol sala, handbol, voleibol i bàsquet, que en aquesta jornada jugaran des de la categoria aleví fins la juvenil. En total sumen 230 equips en diferents disciplines i categories, que sumen un total de 10.000 participants de tots els municipis que conformen el Consell Esportiu.

Aquest cap de setmana donen tret de sortida les lligues de la categoria benjamí i el programa d’inciació esportiva pre-benjamí, que consta de 8 trobades. El proper cap de setmana serà el torn dels escacs i del tennis taula, que es disputen els divendres per la tarda.  El tennis taula es jugarà a la seu del Club Falcons de la Creu Alta, que es va estrenar ara fa 2 mesos. A partir del mes de desembre comencen les trobades d’esports individuals (natació, rítmica, aeròbic, poliesportiu P4 i P5 i patinatge).

Entre tots els esports, el que més participants suma és el futbol sala, que compta amb prop de 140 equips, tot i que també és nombrós el total d’equips participants en bàsquet i voleibol.

Switch to mobile version