Autor Entitats
30 Setembre 2013 a 19:14

Vols treballar en un hort?

Espai Natura

Imatge cedida per la Fundació Sabadell 1859

L’Espai Natura Sabadell 1859, antiga Caixa Sabadell, organitza una activitat que té per objectiu gaudir  mentre s’aprenen els consells bàsics per tal de dur un hort. D’aquesta manera, la Masia de Can Deu cedirà l’ús de 30 parcel·les per a practicar, durant 3 mesos, l’horticultura ecològica.

La cessió de les parcel·les es podrà anar ampliant a mesura que els usuaris ho demanin i hi assisteixin amb regularitat de cara a mantenir el seu espai en bones condicions. Aquest octubre, que tot just acaba de començar, obre el període d’inscripcions a aquests espais, que s’atorgaran per l’ordre d’inscripció i no per sorteig.

30m2 al servei de, com a màxim 6 usuàries per parcel·la

Els i les participants que vulguin compartir el seu hort amb familiars o amics ho podran fer amb un màxim de 6 persones, de manera que la cuida i la neteja no ha de ser individual. La quota d’inscripció és de 100€, i atorga l’accés als 30 m2 de cada parcel·la, et garanteix la cessió del terreny i un assessorament continuat en l’horitcultura ecològica.

Es podrà accedir a l’espai tots els dilluns, dimecres, divendres i diumenges. Els usuaris que desitgin apuntar-s’hi poden fer-ho a través del correu electrònic o trucant al telèfon (93 716 48 81).

Switch to mobile version