Autor Entitats
11 Setembre 2013 a 20:51

Sabadell es volca a la via catalana per la independència

Sabadellencs a la via per la independència

Més de 5.000 sabadellencs es desplacen a l’Ampolla

Una quantitat molt elevada de persones de Sabadell s’ha desplaçat a nord i sud per formar part de la via catalana per la independència. Més de 35 autocars de Sabadell per la independència han participat en la cadena humana a l’Ampolla, col·lapsant, literalment, les capacitats de la zona i omplint bars i restaurants, que no podien fer front a tanta demanda. 15 autocars han marxat, a la mateixa hora que els de la ANC, cap al nord i ajudar així a omplir els trams que fins fa uns dies no s’havien acabat d’omplir

A partir de les 15h, milers de sabadellencs han participat activament de la via catalana, que ha aplegat més de 1,6M de persones i que ha enllaçat el Pertús amb l’Alcanar. Barcelona ha estat el tram més concorregut de tota la Via, però el punt destacat ha estat la capacitat dels catalans de moure’s allà on ha estat falta la seva participació.

Durant la jornada de demà, aquest diari us oferirà un reportatge explicant-vos com ha estat el dia per als milers de sabadellencs que ens hem desplaçat cap a les terres de l’Ebre. També us podrem oferir l’entrevista (breu) que li hem pogut fer a la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana/Sabadellxlaindependència, Montserrat Chacón, on a pocs minuts de l’inici de la cadena s’ha mostrat il·lusionada i desbordada d’emocions davant de la reacció dels sabadellencs i sabadellenques que han anat on més se’ls ha necessitat.

Switch to mobile version