Autor Política
10 Setembre 2013 a 22:45

Un centenar de persones es manifesten a Sabadell amb l’Esquerra Independentista

Portaveu de l'organització

A les 7 de la tarda, un centenar de persones representants de l’esquerra independentista de Sabadell ha realitzat una manifestació per reclamar la independència de Catalunya. Sota el títol “ho volem canviar tot” la manifestació ha avançat pels principals carrers del centre de la ciutat.

Xavi Pellicer, portaveu de l’organització de la manifestació ha afirmat que “aquesta manifestació està convocada pels diferents col·lectius de la ciutat, entre les quals hi ha la CUP, el moviment popular de Sabadell (on hi està representada Arran, Capablanca etc.) “. Preguntat sobre els objectius de la manifestació, en Xavi ha explicat que “ com sempre fem una manifestació per reclamar la independència del nostre país, dels països catalans, però no només la independència sinó reclamar també canviar-ho tot; que el poble sigui el centre del nostre país.

El portaveu ha explicat que la seva voluntat no ha estat, en cap cas, la d’entorpir la cadena de la llum que pocs minuts més tard s’anava a la ciutat i ha afirmat que ells han avançat la seva manifestació per poder participar-hi activament amb l’assemblea. “Nosaltres, com a components de l’Esquerra Independentista, hem fet cada any una manifestació. Un cop s’acabi animarem a tothom a que s’uneixi a la cadena de la llum”.

Switch to mobile version