Autor Handbol
23 Setembre 2013 a 11:44

Treballat empat del Handbol Sant Quirze a Palautordera

Xavi Roca marca el gol de l’empat en l’últim segon

Handbol Sant Quirze

Imatge cedida pel Handbol Sant Quirze

CH PALAUTORDERA SALICRÚ  27  –  HANDBOL SANT QUIRZE  27

 

CH PALAUTORDERA SALICRÚ:

Francesc Guardiola – 9 aturades – i Albert Panareda (porters)

Albert Puig (2), Aleix Sala, Jordi Corcera (4), Jordi Cañellas (4), Jordi Deumal (3), Agustí Altimira, Xavier Cribillés (1p), Marc Molins, Bernat Buch (5), Albert Perxachs (3), Ismael Pou (2) i Xavier Sala (3p).

Entrenadors: Marc Lurbe i Marc Amargant

 

HANDBOL SANT QUIRZE:

David Jornet – 13 aturades – i Carles Bonàs (porters)

David Perelló (2), Albert Madriles (1), Uri Fernández (2), Albert Miquel (1), Albert González, Francesc Altés (3), Albert Puig (7, 2p), Carles Carrillo (4), Àlex Bonilla (6, 4p), Xavi Roca (1), Dorian Guerrero i Carlos Heredia.

Entrenadors: Ramon Plans i “Txus” Garcia

 

Parcials: 2-1, 5-3, 7-4, 9-6, 11-8, 16-11 (descans) 20-14, 21-18, 21-20, 23-23, 25-24 i 27-27 (final).

 

Crònica

El Handbol Sant Quirze retornava a la categoria de bronze sis anys després, i ho feia a la mítica pista del CH Palautordera, equip que conserva part del bloc de l’any passat i que compta amb alguna alta important, com la del ex jugador ASOBAL Jordi Corcera.

Després dels nervis inicials, el kirikis van aconseguir mantenir la igualtat fins el 4 a 3, moment en que l’experiència dels locals, encapçalats per Jordi Cañellas, van començar a obrir les primeres escletxes de tres i quatre gols. El visitants no trobaven el seu lloc a la pista i els locals, amb l’aparició de Jordi Corcera, van aconseguir marxar al descans amb un 16 a 11 en el marcador.

A la represa els locals van voler deixar el partit sentenciat, i aprofitant la joventut del rival i amb un parcial de 4 a 1 van posar el marcador en 20 a 12, deixant el partit gairebé sentenciat.

Però el Sant Quirze, gràcies a les aturades de David Jornet i comandat per Carles Carrillo i Albert Puig, van realitzar un parcial de 1 a 9 en dotze minuts que va silenciar l’animós públic local i a falta d’un quart d’hora el marcador reflectia un empat a 21. Els últims minuts van ser d’igualtat, però els locals conservaven avantatges mínims gràcies a Bernat Buch i Jordi Cañellas. En l’últim minut i amb un desavantatge de 27 a 26, els kirikis van errar el seu llançament però una aturada de Jornet els va tornar la possessió als de Sant Quirze a falta de 14 segons. Xavi Roca aconseguia el 27 a 27 en l’últim segon davant l’esclat visitant i la decepció local.

La propera setmana visita Sant Quirze el CH Sant Esteve Sesrovires, equip aspirant a les posicions capdavanteres de la classificació.

Switch to mobile version