Autor Futbol
4 Setembre 2013 a 14:49

Tamudo atrau

350 persones assisteixen a la presentació

tamudo650

Imatge cedida pel CE Sabadell

Fins a 350 persones van assistir ahir al migdia per veure la nova estrella del C.E Sabadell, Raúl Tamudo.

Mai les grades de la Creu Alta havien acollit tanta expectació i il•lusió vers un fitxatge, amb el qual el club espera donar un impuls a l’equip en resultats però també per connectar amb la societat. El nou jugador arlequinat ha dona mostres de la il•lusió i ganes que té de fer-ho bé amb el Sabadell, “vinc amb moltes ganes d’ajudar”.

L’Experiència ha estat un punt clau de cara a que la direcció esportiva donés un pas endavant. El jugador ha remarcat que “l’experiència és un grau i crec que l’he d’aportar tant al camp com al vestidor”.

Ignasu Lúquez, vicepresident de l’entitat, ha declarat l’honor que suposa que un jugador amb la trajectòria com és Raúl Tamudo, accepti l’oferta del Centre d’Esports. “Pel club és un honor que s’incorpori un jugador com Tamudo, amb la seva experiència i qualitat”.

Switch to mobile version