Autor Societat
21 Setembre 2013 a 12:00

S’inicia la Setmana de la Mobilitat

mobilitat

Foto extreta de http://xarxanet.org/

Avui s’inicia la Setmana de la mobilitat, on Sabadell hi participa un munt d’activitats durant tots els dies de la setmana.

En la presentació de la Setmana de la Mobilitat el regidor d’Espai públic, Cristian Sánchez va explicar que tracta de  “promoure activitats per conscienciar la ciutadania i que puguin valorar els edificis de tenir una ciutat sostenible. Com a mostra animo a tothom que s’apunti a les caminades saludables, perquè és una manera de conèixer la ciutat, fer exercici i, alhora, redescobrir els desplaçaments a peu com alternativa al vehicle a motor”.

Lluís Monge, regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, ha assenyalat que les jornades d’aquest tipus promouen “una nova manera de fer i que té per objectiu beneficiar a tota la ciutadania i que es reflecteix, per exemple, tant a nivell d’estalvi energètic com en la qualitat de l’aire”.

La Setmana de la Mobilitat es celebra d’avui fins al proper 29 de setembre  i té per objectiu conscienciar dels beneficis d’augmentar els nostres nivells d’activitats física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

Switch to mobile version