Autor Entitats
17 Setembre 2013 a 17:00

Setena edició del curs d’introducció al Voluntariat

Programa municipal Sabadell Suma

voluntariat

imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Ahir, el programa municipal Sabadell Suma va presentar el pla de formació per al proper trimestre, amb el que es pretén donar resposta a l’amplia demanda en l’àmbit del voluntariat.

Lluís Monge, regidor de Relacions Ciutadanes, va comentar la importància del voluntariat en uns moments tan difícils com els que es viuen, i ho deia amb l’orgull de tenir més de 500 voluntaris a la ciutat.

Durant el darrer trimestre de l’any es farà la setena edició del curs d’introducció al voluntariat, destinat a totes aquelles persones que volen col·laborar en alguna entitat per fer voluntariat.

El curs està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i compta amb la col·laboració del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, la Creu Roja, Actua Vallès i AVAN – Amics de la Neurologia. Reconegut pel Pla de formació del Voluntariat, fins el moment hi ha passat 160 persones.

Les sessions es duran a terme el 15, 17, 22 i 24 d’octubre entre les 18 i les 21 hores al Casal Pere Quart (Rambla, 69). La inscripció es pot realitzar entre el 24 de setembre i el 10 d’octubre trucant al 93 745 31 84 ,entre les 9 i les 14 hores, o bé per correu electrònic puntvoluntariat@ajsabadell.cat. Les places estan limitades a 25 persones.

Gestió del Voluntariat i la Qualitat

Sabadell Suma també organitza, juntament amb la Creu Roja i la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, el curs Gestió del Voluntariat i la Qualitat, adreçat a les persones encarregades de la gestió del voluntariat en entitats.

El curs tindrà 16 hores i es durà a terme els dies 9, 16 i 23 de novembre entre les 9.30 i les 15 hores al Centre Cívic de la Creu Alta- Cal Balsach (ctra. De Prats de Lluçanès, 16. La inscripció s’ha de fer entre el 23 de setembre i el 24 d’octubre trucant al 93 745 31 84 ,entre les 9 i les 14 hores, o bé per correu electrònic puntvoluntariat@ajsabadell.cat.

D’altra banda està previst que l’Ajuntament dugui a terme la segona edició del curs de voluntariat de les entitats que formen el Rebost Solidari. Es desenvoluparà al novembre i té com a objectiu reforçar la tasca que duen a terme les persones vinculades a alguna de les 24 entitats socials i religioses que en formen part.

Sabadell Suma

Durant el mes de juliol s’han entrevistat més de 150 persones que pel seu perfil, s’han derivat a les entitats. També ha difós a través de diferents canals més de 35 crides específiques de voluntariat de les entitats de la ciutat.

Amb una mitjana de 700 visites mensuals, de les que més d’un 50% són noves, s’ha consolidat la web www.sabadell.cat/sabadellsuma.

Switch to mobile version