Autor Futbol
27 Setembre 2013 a 17:43

Salamero: “No hi ha cap que valgui que no sigui aconseguir els tres punts”

Roda de premsa arlequinada

Foto d'arxiu: Sergi Colomer

Foto d’arxiu: Sergi Colomer

Avui, en la ja habitual roda de premsa que el tècnic arlequinat, Javi Salamero, fa els divendres davant els mitjans de comunicació, l’entrenador del conjunt sabadellenc ha comentat sobre el resultat que “No hi ha cap que valgui que no sigui aconseguir els tres punts”, ha assegurat, a la vegada que puntualitzat: “L’equip està en una continuïtat ascendent que mica en mica li permetrà competir a la lliga amb tranquil•litat”.

Tot i que el rival de demà no ha tingut un bon començament de lliga, ja que encara no ha guanyat cap partit fora de casa, aquest fet el fa encara més perillós. Almenys així ho h valorat el tècnic, que ha destacat del rival el seu bloc, ja que és un equip molt sòlid a qui tard o d’hora li arribaran els resultats. Salamero espera un partit molt obert, ja que el Jaén té una proposta ofensiva molt interessant que els plantejarà molts problemes.

El tècnic ha estat preguntat per l’objectiu de l’equip aquest any, del que ha dit que “Hem d’intentar aconseguir els 50 punts de la tranquil·litat quan abans millor, i a partir d’aquí ja veurem on ens posa la classificació”.

Per acabar, ha mostrat la seva satisfacció per la recuperació d’homes tant importants com Hidalgo i Sutil, que per primer cop aquesta temporada entraran a la convocatòria.

Switch to mobile version