Autor Societat
23 Setembre 2013 a 08:44

Rescat de muntanya dels bombers

Dues dones van haver de ser evacuades en dos accidents de muntanya

Montserrat

Foto: Sergi Colomer

Ahir a la tarda, els bombers de la Generalitat de Catalunya van haver de treballar en diferents rescats de muntanya, alguns d’ells de forma simultània.

Els recats es van realitzar al coll de Terrers, a la Vall de Sant Miquel del Fai de Bigues i Riells,a la Vall de Boí, a Sant Llorenç Savall i a Monistrol de Montserrat.

A les 16.06, els bombers van haver de realitzar el rescat d’una dona que mentre feia una ruta pel Coll de l’Era, va experimentar problemes físics. Efectius del GRAE i del GEM amb helicòpter i el suport d’una dotació terrestre van haver de desplaçar-se fins a Sant Llorenç Savall per evacuar a la dona de 46 anys cap a l’hospital Taulí de Sabadell.

De manera paral·lela, els bombers van haver d’atendre un altre accident de muntanya a Monistrol de Montserrat (Bages). Una dona de 50 anys va patir una lesió al turmell mentre feia una ruta pel camí de les aigües. Els bombers van haver d’actuar amb una dotació terrestre i un helicòpter amb membres del GRAE I GEM. L’accidentada va ser evacuada amb l’ambulància del SEM  a l’hospital Taulí de Sabadell.

Switch to mobile version