Autor Cultura
12 Setembre 2013 a 11:41

Primer Festival CINELOW al Museu del Gas

Deu projeccions de films low cost i nous directors

festival cinelow

Imatge del web del Museu del Gas de Sabadell

El Museu del Gas de Sabadell celebra la primera edició del Festival CINELOW, dedicat als films amb poc pressupost i directors emergents. El festival comença avui i durarà fins el 12 d’octubre comissariat pel director de cinema Xavier Miralles. Es projectaran dos films cada setmana, els dijous i els dissabtes, i l’entrada serà gratuïta. Els gèneres seran ben variats i després de cada projecció se celebrarà una taula rodona amb l’equip de la pel·lícula projectada.

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa acull el festival per donar visibilitat a aquests films que han estat, majoritàriament, finançats a partir del crowdfunding o micromecenatge. El CINELOW és un dels festivals pioners en aquesta iniciativa a Catalunya i permet que aquests projectes es facin un lloc al panorama cinematogràfic actual.

S’entregaran un total de cinc guardons: Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Actor, Millor Actriu i el Premi del públic. El jurat el formaran el guionista i productor Marc Crehuet, l’actriu Nausicaa Bonnín, l’actor Roger Coma, el crític de cinema Joan Lafulla i el comissari del festival Xavier Miralles.

Switch to mobile version