Autor Cultura
27 Setembre 2013 a 13:58

Presentació de la Bibliomòbil

Sortirà el dimecres de 17h a 19h

Imatge del web de la Diputació de Barcelona

Demà, a partir de les 11h del matí, es presentarà la Bibliomòbil a la Plaça del Pi de Ca n’Oriac. És un carretó mòbil de la Biblioteca del Nord des d’on es podrà informar, consultar i prestar molt material del fons com ara llibres, revistes, premsa, CD i DVD. També es podran demanar títols concrets que es portaran la setmana següent, retornar material en préstec o l’elaboració de nous carnets de soci.

D’aquesta manera, s’apropa al Districte 3 els serveis de la biblioteca i es fomenta la lectura. També es podran acostar més fàcilment a la biblioteca aquelles persones amb mobilitat reduïda i associacions de l’entorn. S’ha pogut tirar endavant el projecte gràcies al patrocini de Ca n’Oriac Comerç, l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona. La construcció del carretó mòbil han estat fet pel Programa d’Ocupació 2013, en l’especialitat de fusteria, del Vapor Llonch.

La Bibliomòbil sortirà tots els dimecres, a partir del 2 d’octubre, entre les 17h i les 19h a la plaça del Pi de Ca n’Oriac.

Switch to mobile version