Autor Societat
26 Setembre 2013 a 11:36

Mor una excursionista de Matadepera a la Val d’Aran

Tot apunta a que va relliscar i caure per un barranc

Val d'Aran

Foto: Sergi Colomer

Ahir a la tarda, al voltant de les 18.20 hores, els bombers de la Generalitat van rebre l’avís que una persona havia patit un accident mentre realitzava excursionisme a la zona del Rafugi dera Artiga de Lin, a la Vall d’Aran.

Per causes que encara es desconeixen, sembla ser que la dona hauria relliscat i hauria perdut la vida en caure per un barranc. Es tracta d’una dona de 54 anys i veïna de Matadepera.

Per atendre l’emergència, els bombers van activar un helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat. En el servei, que es va realitzar de forma conjunta amb membres dels Pompièrs de la Val d’Aran, s’hi va treballar amb una ambulància i tres dotacions terrestres. Fins el lloc de l’accident també s’hi van desplaçar fins a 4 patrulles del Mossos d’Esquadra, amb membres de la Unitat de Muntanya, qui van realitzar les tasques de recolzament i de coordinació amb les tasques judicials.

Ahir al vespre es realitzava l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat al Tanatori de Vielha, on  se li practicarà l’autopsia per esclarir les causes de la mort.

Switch to mobile version