Autor El temps
16 Setembre 2013 a 11:08

Les temperatures continuen a ratlla

Arriba el front càlid

Instagram_(224)a

El front fred, que ens està enviant vent del nord, encara està travessant el nostre país, deixant pluges al Pirineu i pre Pirineu i amb algun plugim molt feble a la nostra comarca. EL vent del nord va fer que les temperatures tot just poguessin superar els 24-25 graus, tot i que la sensació era més freda.

Durant les properes hores, el front fred continuarà impulsant vent procedent del nord, el que mantindrà les temperatures màximes relativament baixes. Pel que fa la probabilitat de pluges, no es descarta que algun plugim feble pugui afectar-nos entre avui i demà, tot i que predominarà un cel amb sol fins a mig matí i ennuvolat a la tarda.

A llarg termini els mapes mostren com a partir de demà a darrera hora i dimecres, un front d’aire calent creuarà les nostres comarques, tornant a deixar pluges al nord oest del país. Les temperatures podrien pujar una mica, situant-se entre els 26-27 graus.

Switch to mobile version