Autor Cultura
7 Setembre 2013 a 18:23

Les barraques també s’omplen

20130907_014520

Foto: Àlex Callao

Les barraques es van omplir ahir a la nit, sobretot quan va acabar el vaparirtour, amb milers de persones que volien escoltar música mentre prenien una cervesa (o alguna cosa més forta) mentre escoltaven el reggae de l’escenari principal.

La PAH, Justa Revolta, Can Capablanca, la CUP i d’altres entitats de barri (com la Creu Alta o esplais de la ciutat) van ser els encarregats, també, d’ajudar amb la música. És en aquest espai on es pot trobar més varietat musical, fent que, de vegades, estiguessin més plenes les zones de les barraques que el propi escenari, el que denota l’èxit i el poder de convocatòria d’algunes entitats.

A l’escenari principal van tocar en concert les absentes, un grup que toca folk d’una manera diferent. També van actuar els diables de la Creu Alta, que avui se’ls espera durant el gran correfoc que es realitza. Ja a altes hores de la matinada, els Ebri Knight, grup de Folk rock, van animar el públic, que començava a rebre injeccions de joves que anaven arribant d’altres concerts que ja s’havien acabat. Per acabar, els Djs de butxaca, amb hits dels 90, van posar punt i final a una nit que es va fer curta.

Switch to mobile version