Autor Cultura
26 Setembre 2013 a 16:02

L’alcalde fa una recepció a la nova junta directiva de l’Esbart Sabadell Dansaire

Hi han participat representants de l’entitat, entre els quals, el seu president

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Ahir a la tarda es va fer l recepció a l’Ajuntament per part de l’alcalde, Joan Carles Sánchez, i el regidor de Cultura, Quim Carné, a la nova junta directiva de l’Esbart Sabadell Dansaire. El president de l’entitat, Jordi González, i els altres representants han explicat els projectes en els quals estan treballant i els reptes pel futur.

L’Esbart Sabadell Dansaire es va fundar al 1977 per fer recerca, ensenyament i difondre les danses tradicionals catalanes des de la fidelitat i la puresa de la dansa.

Van ser 24 les persones que el van fundar, però l’Esbart ja ha fet centenars d’actuacions per Catalunya, Espanya i alguns països europeus. A més, sempre han estat presents a les festes de la ciutat, com ara la Festa Major, La Salut, Sabadell Festa i Tradició o el Dia de la Dansa.

Switch to mobile version