Autor El temps
23 Setembre 2013 a 12:55

La primera setmana de la tardor ens seguirà oferint bones temperatures

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Desprès d’un cap de setmana on les temperatures han estat elevades, arribant als 27 graus a la nostra comarca, ens espera un inici de setmana on la inestabilitat podrà tornar a afectar-nos. A partir de dimarts, l’anticicló decideix allunyar-se i això afavorirà la possibilitat de ruixats a la nostra comarca.

Les temperatures, que seguiran al voltant dels 26-27 graus a les hores centrals del dia, seguiran tenint una variabilitat elevada entre les màximes i les mínimes, que seguiran estant al voltant dels 16 graus. Tot i això, s’espera que el  flux de vent procedent del sud ajudi a pujar les mínimes cara els propers dies, que es situaran entorn dels 18 graus.

Així doncs, aquesta primera setmana de la tardor ens espera amb temperatures de gairebé estiu i amb una possibilitat de pluja i inestabilitat que serà superior a cada dia que passi, sent molt probable, segons els primers mapes de previsió, que durant aquest cap de setmana hi hagi ruixats més consistents.

Switch to mobile version