Autor Cultura
7 Setembre 2013 a 12:33

La Festa Major arriba també a les biblioteques

AG1

Amb la Festa Major, les biblioteques de Sabadell ofereixen un munt d’activitats, sense deixar de banda les activitats habituals d’inici de curs, com són els clubs de lectura. Exposicions, tallers i propostes per a joves i grans omplen els dies d’aquesta setmana i la que ve de propostes interessants.

La Biblioteca Vapor Badia acull una selecció històrica de programes de Festa Major cedits per l’Arxiu de la ciutat. La mostra forma part de l’exposició “Un lloc per a la memòria: 30 anys de servei d’arxiu a la Casa Ponsà” commemorant així la inauguració de la Casa Ponsà l’any 1983 i que es podrà visitar del 6 al 25 de setembre al Casal Pere Quart, que ja ha reobert les seves portes.

City cars, un taller de pai-pais o Un pas més enllà de l’escultura són algunes de les propostes que s’ofereixen aquest cap de setmana a la Plaça Gabriel Pujol, concretament entre 2/4 11 i 2/4 de 2.

La poesía prendra el protagonisme durant la nit de diumenge, on els clubs de lectura s’uniran per  llegir i escoltar algunes de les peces que s’han preparat.

Més informació dels clubs de lectura

Switch to mobile version