Autor Cultura
20 Setembre 2013 a 11:50

La Festa del Most de Sant Quirze es farà aquest diumenge

Les activitats començaran a les 9h amb esmorzar

Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

 

La Festa del Most de Sant Quirze del Vallès se celebrarà aquest diumenge a la masia de Can Barra. L’organitzen l’Ajuntament i el Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ). Es podrà veure el procés de fer el vi de missa i la mistela del poble. Segons Víctor Ribalda, president del GIHSQ, s’espera que aquest any la convocatòria sigui un èxit, si el temps acompanya.

A partir de les 9h del matí s’oferirà el popular esmorzar de pagès i a les 11h tots els nens i nenes que ho vulguin, podran trepitjar el raïm collit de les vinyes de la masia. A tots els participants se’ls hi donarà un diploma. A més, tot això anirà acompanyat de les actuacions de la Societat Coral i Il·lustració Artística de Sant Quirze. La GIHSQ obrirà les portes del museu del pagès del centre per veure les eines i documents històrics que hi ha.

La setmana del 23 al 27 de setembre l’escola Lola Anglada han preparat activitats al voltant de la “setmana de la verema”. Els alumnes podran visitar la masia de Can Barra per tal que els membres del GIHSQ, Jaume Castella i Jaume Carbó, els expliquin les arts de la feina de camp.

Switch to mobile version