Autor Entitats
10 Setembre 2013 a 08:00

La Cadena de la llum ja té més de 2.000 inscrits

Imatge cedida per l'ANC-Sabadell

Imatge cedida per l’ANC-Sabadell

Sabadellxlaindependència confia que serà un èxit

La cadena de la llum, que serà aquesta tarda a partir de dos quarts de 8 del vespre a la nostra ciutat, ja té confirmades més de 2.000 persones. Això pronostica un èxit important i, alhora, una nova fita per d’independentisme a la ciutat, ja que a darrera hora aquesta activitat pot atraure a més de tres mil persones.

Tots els participants que vulguin assistir caminaran amb una torxa pels diferents carrers de la ciutat, fins a trobar-se al centre. D’aquesta manera es vol assajar la cadena humana que es realitzarà arreu del país durant la jornada de demà.

Les bruixes del Nord i els Diables de la Creu Alta, entre altres entitats que s’hi poden sumar a darrera hora, ja han confirmat que seran presents en el recorregut.

Switch to mobile version