Autor Futbol
14 Setembre 2013 a 12:00

Javi Salamero: “No podem perdre més punts a la Nova Creu Alta”

Salamero

El tècnic del Centre d’Esports Sabadell, Javi Salamero, ha afirmat en la roda de premsa prèvia que el Sabadell jugarà aquesta tarda davant l’Eibar (a les 20h) que l’equip no es pot permetre perdre més punts a la Nova Creu Alta.

Salamero ha analitzat amb el seu equip les darreres derrotes a casa i ha arribat a la conclusió que els rivals “necessiten molt poc per fer-nos mal, i això és el que hem d’evitar”. Durant la roda de premsa, el tècnic ha valorat positivament la recuperació de jugadors com Tamudo i Juanjo i ha desvelat que “Raúl Tamudo estarà a la convocatòria i disposarà de minuts, i Juanjo cada dia està millor i amb més ritme”.

El Sabadell haurà de treballar de valent per guanyar a l’Eibar, que destaca per no haver perdut encara fora de casa. Salamero ha afirmat que són “un equip que se sent còmode quan està dominat, i que a més té una transició de defensa a atac molt ràpida amb homes molt perillosos”.

Llista de convocats

De Navas, Martí Crespí, Juanjo, Cristian, Carlos Hernández, Gato, Aníbal, Arteaga, Collantes, Nauzet, Longás, Toni Lao, Tamudo, Edgar, Javi Barral, Sotan, Kiko Olivas i Fernando Llorente.

Switch to mobile version