Autor Societat
22 Setembre 2013 a 01:03

Incendi en una indústria de Barberà del Vallès

1800 metres de nau calcinats

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

A hores d’ara, els bombers de la Generalitat estan treballant en l’extinció d’un incendi al Polígon industrial de Can Salvatella de Barberà del Vallès. L’avís l’han rebut els bombers a les 21.15.

Una quinzena de vehicles s’han desplaçat fins el lloc del fets, entre ells vehicles d’aigua, de comandament i l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM).

L’incendi ha calcinat completament la nau 1800 metres quadrats de l’empresa DEIN, dedicada a la comercialització d’objectes de decoració nadalenca. L’estructura de la construcció ha cedit i el sostre s’ha enfonsat. Els bombers estan treballant per sufocar les flames i alhora protegir les naus veïnes. A hores d’ara l’incendi no ha afectat a cap altra nau del polígon i a llarg de les properes hores els bombers hi seguiran treballant fins que quedi totalment extingit.

No s’ha hagut d’evacuar a ningú ni hi ha hagut cap persona ferida. Se’n desconeixen les causes que l’han provocat, i un cop extingit es procedirà a la investigació per esclarir-ne les causes.

Els bombers continuen treballant

Els bombers continuen treballant en les tasques d’extinció de la nau. Durant aquestes hi ha treballat una quinzena de dotacions, i a hores d’ara s’hi mantenen al lloc cinc que estan acabant de remullar i revisar tota la zona per tal d’apagar els punts calents que hi ha a l’interior de la nau. Està previst que aquestes tasques s’allarguin durant to el dia d’avui.

La nau que ha cremat ha estat la de magatzem, mentre que la nau annexa de 700 metres quadrats on hi ha les oficines entre altres tan sols ha patit danys menors causats pel fum i la temperatura.

Switch to mobile version