Autor Entitats
30 Setembre 2013 a 16:00

Èxit de la Mostra d’Entitats de Barberà

45 associacions d’àmbits diferents

Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

Durant tot el cap de setmana, la plaça de la Vila de Barberà del Vallès va aplegar la IX Mostra d’Entitats de la ciutat, en la que enguany van participar 45 associacions d’àmbits tant diferents com: cultura, igualtat de gènere, gent gran , esport, moviments socials, medi ambient o salut entre d’altres.

Les diferents carpes van acollir activitats durant ambdues jornades. D’aquesta manera, les associacions van poder donar a conèixer el seu treball a la ciutadania així com captar nous socis i sòcies.

D’altra banda i de forma paral·lela també es va poder participar en una sèrie d’activitats lúdiques i festives destinades a tots els públics i amb tres zones diferenciades: l’Espai de Xerrades, l’Espai Polivalent i l’escenari.

Els més petits van gaudir de tallers de dibuix, jocs de ciències, contes cantats, puzles gegants, pallassos o partits de futbol entre altres. Els grans  van poder participar en activitats, tallers i xerrades sobre salut, així com gaudir de curtmetratges i de la presentació del projecte de restauració de l’Església Romànica de Santa Maria de Barberà, un acte inclòs en les Jornades Europees de Patrimoni que també se celebraven a la ciutat durant el cap de setmana.

La jornada de diumenge va cloure amb la tradicional Trobada d’Entitats al Teatre Municipal Cooperativa on van participar-hi 175 persones entre les que es trobaven membres de les diverses associacions del municipi acompanyats per l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i la regidora de Participació Ciutadana, Elvira Maza, així com d’altres regidors i regidores del consistori.

L’alcaldessa  va destacar la importància de les entitats en la convivència conjunta que posa de manifest la força del moviment associatiu del municipi mentre que Maza va agrair la participació de totes les entitats i les va emplaçar a participar en la reunió de valoració de la mostra que se celebrarà el proper 23 d’octubre a les 18.30 hores a la Torre d’en Gorgs.

La Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès, que es porta a terme des de l’any 2004, té per objectiu donar a conèixer entre la població les diferents associacions existents a la ciutat, així com fomentar la participació de les mateixes.

Switch to mobile version