Autor Cultura
9 Setembre 2013 a 16:15

La cultura popular esquiva la pluja

 La pluja va parar just a temps per a que, part de la cultura popular, no patís cap mena de suspensió.

A dos quarts de vuit, les danses d’arreu van començar puntualment a la Plaça del Vallès. L’Associació Llatinoamericana de Sabadell va oferir durant gairebé una hora, que va passar volant, una mostra representativa del seus balls populars dels diferents països que conformen el continent sudamericà.

Danses de l’Aragó

Més de 500 persones es van aplegar per poder observar l’actuació del Centre Aragonès  de Sabadell, que va realitzar danses típiques de l’Aragó. La jota, com no podia ser d’una altra manera, va encisar els sabadellencs i sabadellenques que es van apropar a veure les actuacions de l’Entitat sabadellenca.

Danses de Catalunya amb l’Esbart Sabadell Dansaire

Les Danses d’arreu van acabar amb les danses populars del nostre país gràcies a l’Esbart Sabadell Dansaire, que durant una hora va actuar al mateix escenari. Moltes persones es van aplegar al lloc a mesura que passaven els minuts, mentre les diferents danses anaven sent ballades i  que eren tocades per l’orquestra.

50 persones ballen sardanes amb la cobla jovenívola

Les sardanes van posar el punt i final a la cultura popular i més tradicional de la Festa Major de Sabadell, que avui donarà el seu punt i final.

Més de 50 persones van formar una rotllana a la Plaça de l’Alcalde Marcet en un acte que va organitzar la ACF Sabadell Sardanista. La cobla encarregada de tocar va ser la Jovenívola de Sabadell, que com sempre va estar a l’alçada del que s’esperava d’ells.

[wzslider]

Switch to mobile version