Autor Política
13 Setembre 2013 a 10:36

ERC-Sabadell reclama l’acta de regidor als imputats pel cas Mercuri

ERC “demanem a l’alcalde Sánchez que els expulsi del Grup Municipal”

ERC SabadellEsquerra Sabadell ha tornat a demanar, un cop s’ha conegut la documentació en la que el fiscal anticorrupció del cas Mercuri, Fernando Bermejo, ha trobat indicis suficients per encausar l’exalcalde Manuel Bustos i Paco Bustos, aquests deixin l’acte de regidors.

Segons ERC, “no ens podem permetre que l’activitat política de la ciutat segueixi estant marcada per l’evolució del cas mercuri i que aquest sigui el focus d’atenció política de la ciutat.”. Els republicans consideren que la situació actual és exclusivament responsabilitat del PSC de Sabadell i de l’alcalde de la ciutat.

Els republicans creuen que, per poder recuperar la normalitat política, el PSC i l’alcalde hauran de reclamar “als regidors Bustos l’acte de regidor, ja que no podem seguir patint el desgast de la institució més important de la ciutat i de la política municipal, que suposa tenir regidors imputats i properament encausats”.

Si aquests es neguessin a retornar l’acta de regidors, ERC Sabadell demana “a l’alcalde Sánchez que els expulsi del Grup Municipal Socialista i que renunciï a governar amb el suport de persones encausades en un procés de presumpta tràfic d’influències”.

Switch to mobile version