Autor Cinema, teatre i televisió
27 Setembre 2013 a 15:09

En un remot indret d’Euskadi…

Tot pot passar on menys t’ho esperes

Àlex de la Iglesia torna a atacar amb una aposta prometedora de comèdia al seu estil inconfusible. L’acompanya una aposta més alternativa però amb molta volada, Kon-Tiki, que va estar nominada als Oscar en la categoria de Millor Pel·lícula de Parla no anglesa. El drama i l’acció completen la cartellera, juntament amb el documental de Sabina i Serrat.

 

LAS BRUJAS DE ZUGARRAMURDI

COMÈDIA NEGRA. Dirigida per: Àlex de la Iglesia. Repartiment: Javier Botet, Carmen Maura, Mario Casas, Carolina Bang, Santiago Segura, Hugo Silva, Carlos Areces, Macarena Gómez, Terele Pávez, Pepón Nieto, Enrique Villén, María Barranco, Jaime Ordóñez, Secun de la Rosa i Gabriel Delgado.

El José atraca un banc, però s’ha de fer càrrec del seu fill Sergio. L’Antonio, un altre atracador, perd el cotxe perquè la seva dona se l’ha endut. Atraquen una tenda de “compro oro” i quan tenen el botí no poden escapar, però el Manuel, el taxista, els recull i els porta cap a França. Tot i així, mentre travessen els boscos d’Euskadi topen amb un grup de dones que s’alimenten de carn humana.

 

KON-TIKI

BIOPIC DRAMÀTIC I D’AVENTURES. Dirigida per: Joachim Ronning I Espen Sandberg. Repartiment: Pal Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen i Gustaf Skarsgard.

L’any 1947, el jove antropòleg Thor Heyerdahl s’aventura a fer una expedició a través del Pacífic fent 8.000km a bord d’una barca Kon-Tiki.

 

2 GUNS

ACCIÓ. Dirigida per: Baltasar Kormákur. Repartiment: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos i James Marsden.

Dos agents de diferents agències policials són infiltrats en el mateix cartel mafiós sense saber que l’altre és un infiltrat. Quan tot es capgira, només podran comptar l’un amb l’altre per sobreviure i no acabar entre reixes.

 

UN HOMBRE SOLITARIO (SOLITARY MAN)

DRAMA. Dirigida per: Brian Koppelman i David Levien. Repartiment: Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito, Mary-Louise Parker i Jesse Eisenberg.

En Ben Kalmen és un home de cinquanta anys, que viu a Nova York. Havia estat un gran magnat de l’automoció, però unes males decisions van fer caure el seu imperi. Ara que vol tornar a reflotar-lo, el retindrà la indecisió per prendre el camí correcte de la vida.

 

LA ESPUMA DE LOS DÍAS (L’ÉCUME DES JOURS)

DRAMA ROMÀNTIC. Dirigida per: Michel Gondry. Repartiment: Audrey Toutou, Romain Duris, Omar Sy i Gad Elmaleh.

El Colin I la Chloé mantenen una relació ideal, però tot es torça quan a la Chloé li comença a créixer un nenúfar al cor. El Colin haurà de treballar en feines ben estranyes per tal de pagar el tractament mentre els seus amics s’allunyen.

 

EL SÍMBOLO Y EL CUATE

DOCUMENTAL. Dirigit per: Francesc Relea.

Aquest documental explica les vivències de Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat en la seva segona gira per Amèrica. Durant 9 mesos i a través de 13 països diferents, els dos amics porten la música als llocs on les seves arrels els condueixen.

 

VIAJE A SURTSEY

COMÈDIA. Dirigida per: Javier Asenjo i Miguel Ángel Pérez. Repartiment: Raúl Fernández de Pablo, Lucas Fuica, Elisa Drabben i Lucas Utray.

El Mateo i l’Iñaki són amics des de fa temps i compartien moltes estones amb el seu hobby: la muntanya. Les vides de cada un van anar per diferents camins, però ara que s’han retrobat, tornaran a la muntanya amb els seus fills.

Switch to mobile version