Autor El temps
11 Setembre 2013 a 10:00

Finalment, no s’esperen pluges

Previsió meteorològica per a l’11 de setembre

El temps

El temps

Finalment les previsions meteorològiques han determinat que, tot i que durant aquest matinada encara hi ha hagut xàfecs que han afectat a la nostra comarca, durant les properes hores el temps ha de millorar i, en principi, els ruixats han de ser molt dispersos i de durada molt curta.

Les temperatures seran semblants a les d’ahir, amb valors que oscil·laran entre els 25-26 graus a les nostres ciutats. El vent s’espera que sigui fluix de component sud.

Durant els propers dies la situació meteorològica millorarà notablement, reduint-se la probabilitat de ruixats, tot i que els núvols alts no ens els traurem de sobre tant fàcilment. Les temperatures pujaran un parell o tres de graus, però no superaran els 28 graus. Les temperatures mínimes també pujaran una mica, arribant a finals de setmana als 18 graus.

Les primeres previsions pel cap de setmana ens estimen que, tot i que la probabilitat de ruixats augmenta lleugerament, aquells que vulgueu passar el dia fora, no tindreu problemes.

Switch to mobile version