Autor Cultura
12 Setembre 2013 a 13:33

Els Pets ajornen el concert de Sabadell

Tocaven el 20 de setembre a Sabadell

La Faràndula

foto extreta de http://www.joventutdelafarandula.cat/

Els Pets, que tocaven el proper  divendres20  a Sabadell, han ajornat la totalitat dels seus concerts de presentació del nou disc desprès que Lluís Gavaldà hagi patit una “Crisi d’estrès” que l’obliga a estar de baixa durant uns dies que afecten a la totalitat de l’agenda del grup.

El grup ha penjat al seu facebook la notícia, en la que ha expressat el següent, “Estimats amics i amigues de Els Pets. Us volem fer saber que hem hagut aplaçar l’inici de la gira. Tenim al Lluís, que ja sabeu que és poqueta cosa, una mica fotudet de salut. De totes maneres no patiu que ben aviat reprendrem l’activitat amb tota la energia i ganes que us mereixeu. Perdoneu les molèsties i un petó ben gran a tots. Fins ben aviat! “.

La gira havia de començar aquest divendres a Vic i havia de passar per Sabadell el proper divendres 20 de setembre a la Faràndula. Entre els concerts cancel·lats, hi ha també els de Tarragona i Lleida.

Switch to mobile version