Autor Cultura
7 Setembre 2013 a 12:21

Els geganters d’aquest cap de setmana

Untitled

 

 Nou cap de setmana d’activitats gegantera, en la que diverses poblacions del Vallès Occidental faran passejades i trobades de Gegants i Capgrossos.

Durant la jornada d’avui, a partir de les 18.30, podem trobar els Gegants i Capgrossos de Sant Roc a la XIV Trobada que es realitza a la Plaça Doctor Guardiet. A partir de les 19.15h els gegants es mouran en la tradicional passejada, arribant a les 20.15h a la plaça, on faran una presentació i un ball final de gegants. Entre les colles participants, s’espera que hi hagi la d’Argentona, la colla de Barcelona-Montbau, Rubí, Club Natació Rubí Capgrossos, Rubí el Pinar- Escola Teresa Altet i els gegants i gegantons amfitrions de Rubí.

En motiu de la Festa Major, Sabadell acull aquesta tarda el tradicional cercavila, que tindrà lloc a les 18h a la Plaça de la Creu Alta. Està prevista la participació dels gegants sabadellencs de La Concòrdia, de la Puríssima, del Rodal, de Gràcia, de la Creu Alta i els Gegants i Capgrossos de Sabadell. El cercavila finalitza el seu recorregut a la Plaça de Sant Roc.

Switch to mobile version