Autor Cultura
9 Setembre 2013 a 16:45

Els Catarres es fan grans a Sabadell

Més de 15.000 persones en el darrer gran concert

Fa un parell d’anys, un grup format per gent d’Aiguafreda va arribar a Sabadell per presentar-se. Aquest grup, que fa reunir una trentena de persones d’espectadors, poc s’hauria cregut que, ahir, més de 15.000 persones, la majoria joves, omplissin tota la Ronda Ponent i els carrers que connecten amb el Centre i Can Feu.

Amb un aire fresc, alegre i que connecta amb el públic, els Catarres van començar la seva actuació per presentar el seu segon disc “Postals”. Amb una il·lusió evident i unes ganes enormes d’agradar en l’actuació, el grup va desplegar tot el seu potencial davant l’escenari començant amb les cançons que estan triomfant en aquests moments; Rock & Roll i Vull Estar amb tu.

Tots els joves aplegats es sabien totes les lletres, de manera que els cantants es veien acompanyats durant tota l’estona. Hi havia tant poc espai que, en un moment on es demanar al públic que s’assaciés, va ser tècnicament impossible aconseguir-ho. En la part final de l’espectacle, els d’Aiguafreda van recuperar èxits passats, com el de Jennifer.

El concert va acabar a passada la una de la matinada, amb un públic totalment entregat i amb uns crits d’independència que feien que el grup tornés a tocar una darrera cançó. I així, un grup en clara línea ascendent va desitjar poder tornar algun dia i omplir, encara més, un altre punt de la ciutat, ja que aquest s’ha quedat petit.

[wzslider]

Switch to mobile version