Autor Cultura
23 Setembre 2013 a 10:30

Els Saballuts actuen a Reus i a Can Llong

Van poder realitzar el tres de vuit que tant van preparar per Reus

Imatge cedida per Castellers de Sabadell

 

Aquest cap de setmana, els Castellers de Sabadell han fet dues bones actuacions: dissabte a Reus i diumenge a la Festa Major del Barri de Can Llong.

El dissabte es va celebrar a Reus la Diada de la Misericòrdia, on van actuar els Xics de Granollers, els Xiquets de Reus i els Saballuts. El seu objectiu era poder descarregar el tres de vuit i, després de dues setmanes d’entrenaments, ho van poder aconseguir a la primera ronda. El Castell, a més, presentava algunes novetats al tronc, obligades per la llenya del tres de nou amb folre de la Festa Major de Sabadell. També van poder acomplir un quatre de vuit i el cinc de set, que van servir per rodar la canalla.

Els Xiquets de Reus van carregar el seu primer cinc de vuit d’aquest any i els Xics de Granollers van fer la clàssica de vuit. Els resultats de la diada han estat: Castellers de Sabadell: 3d8, 4d8, 5d7, p5; Xiquets de Reus: 3d8, 2d8f, 5d8(c), vano de 5; Xics de Granollers: 4d8, 3d8, 2d7, vano de 5.

El diumenge al migdia, els Saballuts van actuar a la Festa Major del Barri de Can Llong, en concret a la Plaça de Còrdova, on mai abans s’hi havia fet castells. El públic va respondre molt positivament per tal de fer pinya. Van descarregar el tres i els quatre de set i el quatre de sis amb agulla. D’aquesta manera els verds tanquen la gira d’actuacions a la ciutat per acostar els castellers a la ciutat. Tots els castells fets van ser: 2p4, 3d7, 4d7, 4d6 agulla, p5, 2p4.

Switch to mobile version