Autor Cultura
7 Setembre 2013 a 17:59

El Vaparirtour atrau més de 20.000 persones

La Ronda Ponent, plena de gom a gom

20130907_004704

Foto: Àlex Callao

Milers de joves  (i no tant joves?, van omplir la Ronda Ponent i fins arribar a la Plaça Catalunya l’escenari preparat per la festa de Ràdio Flaixbac. Més de 20.000 ànimes van anar arribant poc a poc a partir de les 23h, de manera que el constant de gent va fer preveure l’èxit d’aquesta festa entre els joves de la nostra ciutat.

A les 23h, els Meerkat Trops van actuar com a teloners davant d’un públic que va aplaudir i corejar els cantats de Sabadell. Al final del concert, el grup que forma part de la CMS, va agrair al públic la seva assistència tornant a l’escenari de cara a repetir algunes cançons. Quan el concert va acabar, prop de les 12h, els cantants van baixar a peu de carrer eufòrics per haver viscut aquesta experiència, mentre amics i familiars els donaven ànims i els felicitaven.

Amb uns minuts de retard, el Vaparirtour va començar la seva actuació amb el conegut locutor i dj Andreu Presas, que va animar al públic mentre repartia samarretes. Un altre dels protagonistes presents durant la nit van ser el Carles Pérez, el Gran Germán, el Becari i l’Andreu Presas, a més de la desena de joves que fan d’animació amb les banderes.

20130907_003234

Foto. Àlex Callao

L’espectacle, que va acabar al voltant de les 3 del matí, va acabar amb alguns joves atesos per la Creu Roja a l’Hospital de campanya que van muntar per excessos etílics i amb molta feina per al servei de neteja.

Aquesta nit, a partir de les 23.30, podrem trobar als Manolos al mateix escenari, si la pluja ho permet.

 

Switch to mobile version