Autor Entitats
27 Setembre 2013 a 18:34

El Consorci de Turisme participa a la commemoració del Dia Mundial del Turisme

Consorci de Turisme del Vallès Occidental

Imatge cedida pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental

La presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé, i altres representants d’ens comarcals van participar ahir de les diferents activitats plantejades per la Generalitat de Catalunya en motiu de la commemoració del Dia Mundial del Turisme.

Dijous representants del Consorci van assistir a la jornada professional que va tenir lloc al Liceu de Barcelona on van assisitir més de 800 professionals del turisme. Posteriorment van assistir al lliurament dels renovats Guardons del Turisme de Catalunya 2013, en un acte al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

Durant l’acte, la Presidenta del Consorci, Olga Olivé, va poder compartir amb el president Mas, les tendencies de turisme a Catalunya i la tasca que el Consorci està fent a la comarca per tal de sumar-se a l’estratègia conjunta aprovada a Catalunya i que està basada en com obtenir un turisme de qualitat.

També es va poder compartir els projectes amb representants de la Diputació de Barcelona amb qui porten a terme treballs conjunts.

Aquesta jornada s’emmarcava dins la celebració del Dia Mundial del Turisme, que es commemora avui. La sessió tècnica va constar de dues taules rodones on reconeguts professionals de diferents àmbits van analitzar la incidència del turisme en altres sectors econòmics, i com la creativitat i innovació són factors imprescindibles per al creixement del turisme. Ja al vespre es van entregar els Guardons del Turisme de Catalunya 2013.

Switch to mobile version