Autor Entitats
14 Setembre 2013 a 09:30

“Compartim”, jornada per la trobada empresarial d’emprenedors

La jornada busca generació de noves idees de negoci i col·laboració entre participants

compartim

Imatge cedida per Cecot

 

Divendres passat dia 6, el Cercle Cecot de Joves Empresaris va celebrar la jornada “Compartim” per generar noves idees de negoci. Els vint participants van ser de Joves Empresaris del propi Cercle Cecot, del Centre Metal·lúrgic i del Gremi de Fabricants Tèxtils de Sabadell. Els participants van comptar amb la presència d’un expert en networking per ajudar-los a creuar opinions i col·laborar en els projectes exposats.

L’assessor de màrqueting on-line i social media de la Cecot, Santi Rius, va ser el dinamitzador de la jornada. Va destacar l’important paper del networking a la jornada “Compartim”  dient que “el networking és la creació i el manteniment d’una xarxa de contactes professionals, però el networking col·laboratiu va més enllà ja que cerca possibilitats de que amb aquests contactes es puguin crear noves oportunitats per les empreses, a la vegada que dóna resposta a les problemàtiques de moltes empreses que necessiten obrir-se a nous mercats o trobar socis de negoci per explorar altres possibilitats”. A Rius el va acompanyar Teresa Guix, l’experta en col·laboració empresarial i emprenedoria.

El president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Dani Puente, va destacar que “aquest acte és un punt de partida per establir nous ponts de relació entre l’empresariat de diferents ciutats amb l’objectiu de cerca sinèrgies i promoure noves oportunitats de negoci entre les empreses”.

Switch to mobile version