Autor Política
10 Setembre 2013 a 09:30

Ciutadans critica la poca dispersió dels actes de la Festa Major

“La festa major s’està transformant en una festa per alguns, tot i ser pagada per tots.”

Ciutadans ha enviat en els darrers dies una nota de premsa en la que critica que la totalitat dels actes de la Festa Major s’hagin realitzat el centre.

Un cop passades les Festes majors, ha arribat l’hora d’analitzar els pros i contres de la Festa Major de la nostra ciutat. Segons considera però ciutadans, les Festes Majors han estat concentrades en el centre de la ciutat, la qual cosa creuen que proposa “un model cultural i d’oci concentrada, bàsicament, en el centre de la ciutat.”

El seu argument és que bona part dels districtes de la ciutat estan allunyades de les Festes Majors, accentuant la que consideren precària oferta social i d’oci. “Creiem en la capacitat multipolar, en iniciatives d’oci i cultura, que pot tenir la nostra ciutat i proposem que es reflexioni sobre el model actual, ja no sol de festa major, sinó també de totes les iniciatives culturals que al llarg de l’any s’elaboren a Sabadell”.

Switch to mobile version