Autor El temps
20 Setembre 2013 a 12:31

Cap de setmana d’estiu

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

L’Anticicló s’instal·la a Catalunya i la possibilitat de ruixats s’allunya considerablement de la nostra comarca. Les temperatures, amb vent procedent de mar cap a terra, produiran un augment de les temperatures, que poden arribar fins als 27-28 i grans perspectives per als que vulgueu passar el cap de setmana a l’aire lliure.

Durant aquest cap de setmana, el cel estarà completament net als matins, mentre que a la tarda poden aparèixer alguns núvols que faran de bonic. Demà al matí el vent de nord farà baixar una mica les temperatures mínimes, però a la tarda el vent girarà de component sud i sud oest cap a l’interior.

Les temperatures arribaran als 28 graus de màxima durant aquest dissabte, sobretot a partir de mig matí amb l’arriba del vent de procedència sud-oest. Les temperatures mínimes tendiran a ser properes als 17 graus, tot i que a partir de dissabte aquestes poden baixar considerablement i ser properes als 13-14 graus.

La intensitat dels raig UVI mostren com aquests, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, serà de 5 sobre una escala de 10, pel que no hi ha risc important de patir cremades si fem activitats a l’aire lliure.

Aquells que desitgeu anar a la platja i aprofitar una de les darreres oportunitats per banyar-vos, heu de saber que la temperatura de l’aigua continua en descens, i demà serà de 23 graus (un descens de 3 graus respecte la setmana passada). El vent a les platges s’espera suau , amb un onatge que serà feble.

Switch to mobile version