Autor Cultura
19 Setembre 2013 a 16:31

Cap de setmana de contes i havaneres a Barberà del Vallès

Festa Major sabadell 2013 tarda diumenge 042Aquest cap de setmana, els barberencs i barberenques tenen un farcit d’activitats culturals al seu abast. El Mercat Municipal i Can Gorgs acullen contes i havaneres per a que el públic infantil i familiar pugui gaudir d’un dia on s’espera que les temperatures tornin a enfilar-se

El mercat municipal viurà el Drac Mondragó

A partir de les 12h, el Mercat Municipal Onze de Setembre organitza, com és habitual, un nou contacontes gràcies a la llibreria “el desvan del lector”.

El conte està protagonitzat pel personatge literari infantil Drac Mondragó i que ens parlarà sobre les seves aventures amb altres dracs, castells màgics, aventures per tota mena de racons del món i la seva història personal, ja que es tracta de l’únic drac de tot l’univers que no sap volar.

Evidentment, el drac serà present per explicar-vos el conte, de manera que aquells que vulgueu podreu fer-vos fotografies i fins i tot demanar que us signi el vostre llibre.

Tarda d’havaneres

Aquells de vosaltres que desitgeu aprofitar una de les darreres oportunitats d’escoltar havaneres a Barberà, aquesta tarda, a partir de les 18h, la Cobla Contemporània ens oferirà la seva millor música al Casal de Can Gorgs. La cultura tradicional  entrarà així en escena amb el tradicional rom cremat, que ens oferirà l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Gorgs.

La Cobla Contemporània va nèixer a Lleida l’octubre de 1998 i conta amb una àmplia experiència en mon musical. En el transcurs d’aquests anys, la banda ha tocat a Catalunya, Cuba, França, Itàlia, però sobretot a la seva terra, Lleida. El repertori del grup és molt variat i han promès que, a més de cantar havaneres, si els hi demanem, cantaran alguna cançó tradicional.

Switch to mobile version