Autor Societat
26 Setembre 2013 a 17:01

Campanya de Voluntariat Gran Recapte d’Aliments Catalunya 2013

Gran Recapte d'aliments

 Es necesiten 15.000 voluntaris

Aquest matí, a les instal.lacions que el Banc d’Aliments té a Barcelona, s’ ha presentat als mitjans de comunicació el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya, que es portarà a terme els propers 29 i 30 de Novembre arreu del país.

Aquest any es volen superar els 2.727.000 Kg d’aliments recollits l’any passat i per aixó pensen augmentar els punts de recollida a més de 1.300.

Per aconseguir-ho, fan falta un mínim de 15.000 voluntaris que, a partir d’avui, ja es poden inscriure a www.granrecapte.com omplint un senzill formulari que els permetrà triar el punt més adient i el torn que vulguin cobrir. Els voluntaris s’organitzaran en grups de fins a 5 persones en torns d’aproximadament 3 hores.

Aquesta es la 5a edició, i com ha recordat el Sr Antoni Santsalvador, president de la Fundació, la recapta ha de créixer perque també creixen les necessitats. En un altre moment del seu parlament, ha assegurat que la societat civil catalana ha arribat al convenciment que “els problemes dels altres també son els nostres” i que aquestes recaptes d’aliments serveixen de cohesió social doncs, molta gent treballa en la recollida i/o dóna aliments desinteressadament.

El periodista Xavier Muxí, ha comentat en el seu parlament que si bé ell creu que els periodistes no han de prendre partit ni bàndol en la seva feina, en aquest cas ell és el primer en fer-ho, ja que creu que la Campanya s’ho val.

Per acabar, s’ha visionat l’ spot “Volem donar una bona notícia”, que han gravat Josep Cuní, Albert Om, Justo Molinero, Xavier Grasset i Xavier Muxí entre d’altres i amb música de La Troba Kung-fu.

En aquesta recapta, hi colaboren els supermercats: Alcampo,Aldi, Alimentació Masgrau, Mar Blau,Bonpreu-Esclat, Caprabo, Carrefour, Carrefour Market, Charter,Condis, Consum, Dia%, El Corte Ingles, Eroski, Fragadis, grosmercat, Lidl, Makro, Mercadona, Nova Venda, Opencor, Plus Fresc, Rafael Pahisa, Simply-Sabeco, Spar, Sorli Discau, Suma, Supercor, Supermercats Montserrat, Superservis, Valvi, Veritas i els Mercats de Barcelona.

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

 

 

Switch to mobile version