Autor Cultura
9 Setembre 2013 a 15:38

La pluja va fer la guitza

El ball de la roda no es va poder acabar

Tothom ja estava preparat a la Plaça de Sant Roc a dos quarts de 7 per realitzar el ball de la Bola, tradicional ball sabadellenc que es balla, des de 1998 i que prove d’una beguda popular de Sabadell que data del segle XIX.

Esbart Sabadell Dansaire va ser l’encarregada d’organitzar el ball, en el que més de 20 parelles hi van participar activament, entre les que havia l’ex-regidora Montserrat Capdevila, que aquest divendres passat va comunicar oficialment que deixava l’acte de regidora. Les diferents entitats participants es van anar afegint a darrera la parella capçalera, mentre que la resta de participants es van afegir darrera.

Amb l’aparició de la pluja, a dos quarts de set el ball de la roda va haver de ser suspès.

La Festa Super 3 va ser suspesa

El que no va córrer tanta sort va ser la Festa Super 3, que va haver de ser suspesa als pocs minuts de començar. Centenars de famílies amb nens van aplegar-se a 2 quarts de set de la tarda a la Ronda de Ponent.

L’espectacle, anomenat Superaventura, consistia en un petit concert del darrer disc del famós programa de tv3 “Uh!Oh! no tinc por” i anava dirigida a tots els nens i nenes de la ciutat. Diferents personatges i actors del programa van començar la seva actuació, però un petit xàfec que va afectar la ciutat durant una breu estona va fer que els organitzadors decidissin anular l’espectacle.

[wzslider]

Switch to mobile version