Autor El temps
25 Setembre 2013 a 12:08

Arriba un front per al cap de setmana

Instagram_(224)a

Foto: Sergi Colomer

L’Anticicló comença a perdre potència, i és que les boires i els núvols baixos de matinada aniran a la baixa, tot i que tampoc podrem gaudir d’un cel completament seré durant massa estona per aquesta nuvolositat alta que ens acompanya i ens seguirà acompanyant.

Les temperatures estan arribant al seu sostre desprès de registrar-se durant la jornada d’ahir 26-27 graus a la nostra comarca durant les hores centrals del dia. Les temperatures mínimes, també a l’alça, creiem que s’estabilitzaran en els 17-18 graus.

L’arribada d’una profunda pertorbació per l’oest de la península ens podria tocar de ple aquest cap de setmana, segons les primeres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. Els ruixats podrien començar a arribar a casa nostra a  partir de la tarda de dissabte i reforçant-se de cara a diumenge. Amb l’arribada d’aquest vent de l’oest les temperatures experimentaran un petit descens, situant-les al voltant dels 23-24 graus.

La potència dels raigs UVI continua estan en valors intermedis, ja que no s’espera que pugui superar el grau 5 dels 10 que hi ha. Això  vol dir que prenent les precaucions adequades no hem de patir cremades per causa solar.

Switch to mobile version