Autor Ensenyament
26 Setembre 2013 a 10:53

Aquest dissabte toca “Natura, un viatge pels sentits”.

La Diputació de Barcelona organitza aquest itinerari inclusiu

Natura, un viatge pels sentits

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

A excepció dels mesos de desembre i gener, cada darrer dissabte del mes, la Diputació de Barcelona organitza un itinerari inclusiu anomenat “Natura, un viatge pels sentits”. Es realitza al llarg de l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac fins a l’Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i en ell intervenen dos actors i un educador ambiental.

Aquest dissabte 28 de setembre es pot realitzar aquesta proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.

Les dificultats amb les que es troben alguns col•lectius mereixen que es facin tots els esforços possibles per tal de millorar l’accessibilitat de tothom als espais naturals, que són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre.

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més a més, existeix la possibilitat de comptar amb un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.

Per a informació i reserves es pot fer per telèfon 93 785 54 61 de dilluns a divendres o bé al 93 743 54 68, els dissabtes i diumenges. També a través d’e-mail:p.santllorenc.obac@diba.cat.

Switch to mobile version