Autor Economia
23 Setembre 2013 a 13:49

10è Concurs d’Iniciatives Empresarials de Barberà

El dia 3 d’octubre se sabran els projectes guanyadors

Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

 

El passat dijous dia 19, el jurat del 10è concurs d’Iniciatives Empresarials de Barberà es va reunir per posar en comú la deliberació, que es coneixerà el dia 3 d’octubre. S’han presentat més de 100 idees i projectes d’empreses. El concurs està organitzat per l’Ajuntament de Barberà i la Fundació Barberà Promoció.

El jurat el formen professionals relacionats amb l’Àrea de Creació d’empresa de la Diputació de Barcelona i representats de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. També hi col·laboren professionals del món empresarial i agents socials com ara associacions empresarials (Consell Intersectorial d’empresaris de Sabadell i Comarca, l’Associació de Comerciants de Barberà del Vallès, PIMEC, Federació de Societats Laborals de Catalunya), els sindicats (UGT/CTAC), la Universitat Autònoma de Barcelona i un representant de la multinacional Novartis.

Des de la Fundació Barberà Promoció s’ha destacat que el 59% dels participants són empreses del sector serveis i 41% de comerç. D’aquest 59%, 47% són empreses relacionades amb la tecnologia i el 24% amb l’educació. Pel què fa al sector del comerç, destaquen apostes per nous models de negoci que ofereixen serveis i productes especialitzats i innovadors a la ciutat.

El 3 d’octubre es donaran a conèixer els guanyadors emmarcats en la 4º Nit de l’Empresa al Centre de Negocis Nodus Barberà a les 19h.

Switch to mobile version