Autor Entitats
18 Setembre 2013 a 13:00

10a edició de la Festa de l’Animal de Companyia

Aquest diumenge, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell portarà a terme una  nova Festa de l’Animal de Companyia, que arriba a la desena edició al Parc Catalunya. En aquesta edició, que té per objectiu fomentar les adopcions, conscienciar i fomentar una bona convivència entre els gossos i les persones la Lliga vol apropar-se als ciutadans amb activitats que volen fer participar als assistents.

A partir de dos quarts d’onze, els stands informatius i el bar solidari començaran a funcionar a ple ritme, juntament amb els espais dedicats a gats, plantes i els tradicionals tallers infantils. A partir de les 11h hi haurà la trobada de gossos adoptats de la Protectora, que realitzaran una exhibició canina. A partir de migdia, hi haurà una desfilada de gossos per adoptar i que buscaran enamorar als espectadors per a que, en un futur, puguin trobar llar.

Durant la tarda les activitats no paren, i tant a l’espai gats com a l’espai gossos hi hauran xerrades i una gimcana per equips (un gos i un participant). També hi haurà oportunitat per als millors cuiners i cuineres mitjançant un concurs de pastissos, que seran tastats per un jurat i en triarà la més gustosa i la més bonica. Per acabar, hi haurà una nova passejada de gossos per adoptar i l’entrega dels diferents premis.

Des de la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell es demana la participació de tothom, ja sigui amb el gos a la gimcana o al concurs caní. També demanen l’assistència a tots aquells que no tinguin un animal de companyia i així estar informats de les activitats que realitza la Lliga en favor dels animals abandonats o simplement participant en els concursos de pastissos i coques.

Lliga Protectora dels Animals de Sabadell

Switch to mobile version