Autor Futbol
28 Agost 2013 a 17:23

Cristian “Hem de recuperar les sensacions del dia del Mallorca”

Roda de premsa del defensa arlequinat

ce-300x150

Cristian Sánchez a la roda de premsa d’aquest matí // Imatge del web del CE Sabadell

El defensa arlequinat, Cristian Garcia, ha coimparegut aquest matí en roda de premsa a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, on ha reconegut que l’equip va cometre errors davant de la Ponferradina. “Som conscients que diumenge passat no vam estar bé, ells se’ns van anticipar en totes les accions de joc i no vam estar al nivell de poder competir com cal”.

El jugador català ha marcat que, en cas de repetir-se la imatge del dia de Mallorca i s’aconsegueix ser igual d’intens que durant aquell partit, l’equip podrà tornar a trobar-se amb la victòria. Valorant el rival d’aquest cap de setmana, Cristian ha comentat que “s’ha vist que els equips que baixen a Segona els costa molt agafar el ritme de la categoria, ho vam veure fa dues setmanes amb el Mallorca i hem d’aprofitar-ho aquest amb el Deportivo”.

Preguntat per la posició on prefereix jugar, el jugador arlequinat que el que més li importa és jugar, i no tant en la posició que sigui. “Sóc jugador i m’agrada estar sempre al camp. Tot i que sóc defensa, em trobo bé a la posició d’interior. Si el míster creu que he de jugar allà, no tinc cap problema”.

Switch to mobile version