Autor Societat
17 març 2017 a 11:00

Incendi en una nau del Polígon Can Salvatella

0 Flares 0 Flares ×

Ha afectat la nau d’una empresa de paqueteria

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

Els Bombers de la Generalitat han treballat de matinada en un incendi que ha afectat parcialment la nau d’una empresa de paqueteria de Barberà del Vallès, ubicada al carrer Cabanyes, 39 (polígon industrial can Salvatella) L’avís de l’incendi ha arribat a les 00.45 hores i ha fet mobilitzar 14 dotacions dels Bombers. El foc, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha afectat una superfície de 500 m2 de l’àrea de magatzem de la nau, on hi havia tot de paquets. L’incendi, que no ha obligat a fer evacuacions ni ha fet ferits, ha quedat controlat a les 01.28h i extingit, vint minuts més tard. Els Bombers s’han retirat del lloc pocs minuts abans de les 03.00h.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×