Autor Ensenyament
28 desembre 2016 a 15:00

Primer pla d’acreditació i qualificació professional

0 Flares 0 Flares ×

Amb una oferta de 7.900 places

Visita de Serret // Imatge cedida per la Generalitat

Visita de Serret // Imatge cedida per la Generalitat

 

El Govern ha aprovat el primer Pla d’acreditació i qualificació professionals, que preveu una oferta de 7.900 places d’avaluació i acreditació de competències fins el 2018. Permetrà que persones amb mancances de qualificació professional puguin avaluar i acreditar les competències adquirides a través de la seva experiència professional. El Pla l’han elaborat els departaments d’Ensenyament i de Treball, Afers Socials i Famílies en coordinació amb el Consell Català de la Formació Professional.
 
Els procediments d’avaluació de competències professionals permeten reconèixer i acreditar les competències adquirides al llarg de la vida laboral, mitjançant la feina desenvolupada als llocs de treball o bé en processos d’aprenentatge no formal.
Aquesta actuació és una de les mesures del desplegament de la Llei 10/2015, de formació i qualificació professionals, que estableix que el Govern ha de desplegar reglamentàriament el Pla d’acreditació i qualificació professionals. Així mateix, aquest és el primer dels desplegaments previstos en l’Acord GOV/143/2015, d’1 de setembre, pel qual s’aprova el calendari de desplegament de la Llei 10/2015, del 19 de juny, de formació i qualificació professionals.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×