Autor Societat
22 novembre 2016 a 16:00

Ingressa a presó un lladre violent

0 Flares 0 Flares ×

Havia robat en quatre comerços de Sabadell

El jutge va decretar llibertat amb càrrecs // Imatge cedida pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos detencio // Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sabadell van detenir el 15 de novembre passat un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sabadell com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència en diversos establiments comercials de Sabadell.

A finals del mes d’octubre els investigadors van saber que s’havien produït dos robatoris amb intimidació en dos comerços molt propers entre ells i situats al centre de Sabadell. En ambdós casos el lladre intimidava física i verbalment al treballador i l’obligava a baixar el cap per no mirar-lo i a donar-li els diners de la caixa registradora. La descripció de l’agressor coincidia en els quatre casos i també la seva manera d’actuar.

Arran de les tasques d’investigació els agents van identificar al possible autor d’aquests robatoris i van localitzar el seu domicili. Amb aquestes dades es va establir un dispositiu  amb l’objectiu de localitzar-lo i detenir-lo. Finalment, el passat 15 de novembre se’l va detenir a prop de casa seva.

L’endemà de la detenció, els agents van fer una entrada i registre al seu domicili i a l’interior del qual hi van trobar roba que també encaixava amb la que portava en algun dels robatoris.

L’arrestat, amb 23 antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell el 18 de novembre, que va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta ja que no es descarta que pugui està relacionat amb altres fets.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×