Autor Motor
21 novembre 2016 a 21:00

El nou Alfa Romeo Giulia desperta romanticisme esportiu

0 Flares 0 Flares ×

Alfa Romeo Giulia

Alguns objectes arriben a ser veritables fetitxes en els àmbits culturals dels quals formen part. En el món dels cotxes hi ha alguns vehicles que han fet història i segueixen fent-la, despertant interès continu en els models que surten i representen la continuació d’un tradició de qualitat. L’Alfa Romeo Giulia és un d’aquests cotxes símbols no només d’una casa d’automòbils – en aquest cas la italiana Alfa Romeo – sinó també d’una època i d’una manera de conduir esportiva que avui dia ja s’ha perdut pel obvi pas del temps. No obstant això, el nou Alfa Romeo Giulia no vol deslligar caps amb la seva tradició i ofereix un model que s’adapta als temps i a les exigències modernes sense perdre les seves característiques principals i la seva ànima esportiva.

Aquest sedan italià amb clar disseny esportiu va ser llançat al mercat per primera vegada en el llunyà 1962, per a ser recuperat el 2015 a causa de la intenció de la casa italiana, propietat de Fiat, de tornar a donar importància a un model històric que havia marcat tendència durant 15 anys. En venda des de l’abril 2016, aquest nou model de la Giulia destaca pel seu disseny més agressiu que atorga al vehicle un caràcter rebel que pot quallar en el cor dels aficionats dels cotxes amb pur estil esportiu. Aquest cotxe competeix amb models de turisme com l’Audi A4 o el BMW sèrie 3 i és una clara aposta d’Alfa Romeo per substituir l’Alfa 159, que no va tenir moltíssim èxit. Més elegant i amb un preu base de 33 mil euros, aquest exemplar remarca un motor molt potent i fiable que pot arribar fins a 510 cavalls, una cosa que garanteix velocitat però sobretot resistència en les llargues distàncies i, de passada, una conducció més lleugera i còmoda perquè tant els passatgers com el conductor arribin a destinació descansats.

Una altra característica important d’aquest vehicle és l’elevada estabilitat, que s’obté gràcies a l’anomenat Torque Vectoring. El sistema integrat de frens i l’optimització del adherència ajuden a parar el cotxe de manera natural i intel·ligent en les pitjors condicions climàtiques i de la carretera. Es tracta llavors d’un cotxe que conjuga perfectament l’elegància i l’essència esportiva, amb un disseny típicament italià que és el més a nivell estètic que es nota també a l’interior, amb un volant lleuger i funcional, un ambient amb molt d’espai i uns seients extremadament còmodes.

Per trobar les millors peces de recanvi per a aquest cotxe es pot tranquil·lament acudir al lloc web www.toppiezascoches.es que ofereix qualsevol tipo d’element de recanvi en cas de desgast o de trencament dels originaris i sense haver de molestar-se a anar a una oficina . Aquesta és una altra de les virtuts del nou Alfa Romeo Giulia, un esportiu modern però de tradició d’antany.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×