Autor Breus
26 desembre 2015 a 10:30

Incendis de contenidors a Sabadell

0 Flares 0 Flares ×
Els Bombers treballen la matinada de Nadal en tres serveis que cremen diversos contenidors 
A les 02.50 hores d’aquesta matinada, els Bombers eren alertats d’un incendi al carrer Doctor Mata cantonada amb la plaça Enric Morera , per extingir un incendi que finalment ha cremat cinc contenidors. En aquest servei hi ha treballat una dotació.
 Poc després, a les 03.01 hores, els Bombers s’han desplaçat al carrer Goya per apagar un incendi que ha cremat un contenidor. I finalment, la mateixa dotació, s’ha desplaçat al carrer Josep Comas cantonada amb el carrer Pardo Bazan, perquè a les 03.17 hores s’ha rebut un nou avís per un incendi que ha cremat tres contenidors.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×